Bővítettem a tanfolyamot

posted in: Blog | 0

 

A tanfolyami virágok listáját ismét bővítettem.

Jelenleg az alábbi virágok elkészítési módját tanítom a CsodavirágMűhelyben

 

Tanfolyami virágok

 

Cattleytonia Why Not orchidea, Téltemető, Kerti jácint, Pókorchidea, Gyöngyvirág, Ornithogalum,
Szegfű, Tűzliliom, Hóvirág, Bíborka, Fokföldi ibolya, Kaktusz,
Kála, Krókusz, Húsvéti kaktusz, Nárcisz, Zefírvirág, Mikulásvirág.

 
Az agyagvirág-készítés elég időigényes tevékenység. Ezeket a virágokat úgy válogattam össze, hogy egy napos kézműves foglalkozás alatt el tudd készíteni. Elkezdjük délelőtt 10 órakor, és általában délután 6-7 óra körül végzünk egy cserép virág megalkotásával. Előfordul, hogy tovább is tart az elkészítése némelyik virágnak, de van rövidebb idejű is, illetve ez nagyban függ a tanulóktól is.

Ezen az oldalon kattints a képekre http://www.csodavirag.hu/tanfolyamok Nézd át a részleteket. Biztosan találsz a 18 virág között legalább egyet, amit szívesen elkészítenél magadnak.

A tanfolyamon megismerheted a technikát, megbarátkozhatsz a speciális eszközökkel, szerszámokkal, amik a formázást segítik. Ha megtetszik, és otthon szívesen megismételnéd, ehhez van lehetőség a tanfolyam után alapanyagot és eszközöket vásárolni.

Előképzettség nem kell ahhoz, hogy egy cserép virágot elkészíts levegőn száradó, rugalmas agyagból. Eddig még mindenkinek sikerült 🙂

Persze idővel és gyakorlattal lesz egyre szebb is. Számos példa bizonyítja, hogy tanulóim annyira kedvet kaptak ehhez a hobbihoz, hogy több virág elkészítése miatt újra és újra visszatérnek. Akárcsak, ahogy én kezdtem.
 
Tanulók, akik agyagvirágot készítettek
 
Tanulók, akik agyagvirágot készítettek
 

Leave a Reply