Család-Barát Magazin

posted in: Blog, Média | 0

 

Meghívást kaptam a Duna Televízió Család-Barát Magazin élő műsorába. A Kreatív Sarokban bemutathattam agyagvirágaimat és a készítés menetének néhány lépését.

Tudtam, hogy hova készülök, hiszen amikor készítem az agyagvirágokat, a háttérben megy a TV, délig mindig a Duna csatorna magazin műsorát figyelem. Többnyire inkább csak hallgatom, csak néha pillantok fel munka közben, de szeretem a bőséges információs jellegét.

Annyi ismerőst látam már a műsorban, főleg kézműveseket, de más területről is voltak már a stúdióban személyes ismerőseim.

Igen meglepődtem, amikor egy szerkesztő felhívott telefonon, hogy meginvitáljon a műsorba. Meglátta a munkáimat a Facebookon.

Volt bennem egy jó nagy adag izgalom, kíváncsiság, először vettem részt élő műsorban.

A sminkszobában kezdtem. Ez egy nagyon jó helyszín ahhoz, hogy megérkezzek, lenyugodjak és átadjam magam a szakembernek. Meglepően sokat segített ez a néhány perc az ellazulásban.

 

Televíziós szerepléshez sminkelve

 

A stúdió előterében a bepakolás elkezdésére várakozva St. Martinnal és fiával Szentmártoni Normannal találkoztam és beszélgettünk, sajnos csak nagyon keveset.

Igyekeznem kellett a pakolással, elég sok virág volt nálam, amit egyenesen a Budakeszin bezárt kiállításomról vittem át reggel.

 

Kezdés előtt sikerült elrendezni

 

Már a pakolás, berendezkedés közben jöttek a műsor készítői, szerkesztők, operatőrök, rendezők, és megdöbbenésüket fejezték ki az élethű virágaim láttán.


Ezt meg kell nézni közelebbről is

 

Érdekes volt végre belülről látni azt a helyszínt, aminek egy részét szinte minden nap láthatom a tévén keresztül.

A kezdés előtti percek

 

Ülök a helyemen, mindjárt kezdünk

 

A műsor elején és végén is beszélgettünk a műsorvezetőkkel, Somogyi Diával és Csalami Csabával.

 

Beszélgetek és dolgozom is egyszerre...meg izgulok...

 

Vizililiom részleteket készítettem a műsor alatt, de mivel minden agyagvirág készítéséhez több órai munka kell, ezért előkészített virágokat és leveleket is vittem. Ezeket applikáltam össze a műsor végén az előkészített tálba.

Így lett a műsor végére egy befejezett tál vizililiom.

 

Vizililiom a stúdióban összeállítva

 

A műsor felvétele az alábbi linken nézhető meg

Először 0.15-nél beszélgetünk, majd a műsor vége felé 1.23-tól is.

https://www.mediaklikk.hu/v…/csalad-barat-2018-05-31-i-adas/

 

 

 

 

 

Leave a Reply