Közeleg a Pedagógus nap!

posted in: Blog | 0

Gondoltál már arra, hogy a tanítók, tanárok ezen a napon mennyi virágot kapnak?

Egyszerre annyit, hogy szinte át sem tudják fogni! Vajon hogyan viszik haza? Van olyan gyermek, aki csak egy csodás szállal lepi meg a kedvenc tanítóját, van, aki egy egész csokorral kedveskedik. Pompás látvány és igazi illatorgia, amiben része van a tanítónak ilyenkor. Ez eltart napokig, a meghatódás érzése keríti hatalmába, amikor csak rátekint a virághalmazra.

De sajnos ez mulandó. A virágok lassan kezdenek hervadni, a szirmok lehullanak. Az illat már kevésbé érezhető.

Minden nap egy-egy szálat ki kell dobni, hogy a tartósabbak még érvényesüljenek a csokorban. De a folyamat megállíthatatlan. Pár nap, egy hét, esetleg kettő-három egy-egy tartósabb virág esetében, de a csodás látványnak vége. Fotókon élnek tovább, felidézve a szép emlékeket.
Szeretnél olyan ajándékkal kedveskedni ilyenkor, ami egy valóban maradandó emlék lehet? Virág is, maradandó is! Az egyedi készítésű agyagvirágból nincs két egyforma. Különleges, minőségi ajándék, ami örökre emlékezteti a megajándékozottat az ajándékot átadó személyre. Nem véletlenül nevezik távol-Keleten a soha el nem múló szerelem, a szeretet jelképének, hiszen soha nem hervad el.
Ebből az alkalomból nézz körül és válassz az aktuális kínálatból:

 

Leave a Reply