Megvan a 30.!

posted in: Blog | 0

 

Kidolgoztam a 30. féle agyagvirágot, amely elkészítési módját megtanulhatod a CsodavirágMűhelyben.

Néha tervezem előre, de gyakrabban hirtelen spontán jön az ötlet, hogy mivel bővítsem a választékot. Egy gondolat és már próbálom is a mintadarabot. Így jártam a sivatagi rózsával is. Régebben készítettem már, de nem gondoltam, hogy egyszer tanítani fogom. Most kérésre megint készítek egy új példányt, és közben merült fel, hogy miért ne lehetne ez is tanulható.

Kellett hozzá pár nap, hogy a tanfolyami lépéseket megtervezzem, kidolgozzam, mert ez mindig más, mint amikor csak megalkotok egy cserép virágot. A tanfolyamon 1 napra korlátozom a rászánt időt, ehhez kell a méretet igazítani.

Sivatagi rózsa - Adenium
Sivatagi rózsa – Adenium

 

A sivatagi rózsa – Adenium agyagvirág készítése először 2017.07.15. szombaton tanulható, a tanfolyam részleteit itt olvashatod: http://www.csodavirag.hu/adenium-tanfolyam

Az agyagvirág készítés nagyon jó kikapcsolódás, örömteli időtöltés, és nem mellékes, hogy a tanfolyamon saját kezűleg készített agyagvirágodat hazaviheted. Az sem mellékes, hogy már 30 virág közül választhatsz, biztos találsz kedvedre valót. Van könnyebben elkészíthető és választható kicsit komolyabb feladat is, de mindegyiket akár kezdőként is el lehet készíteni.

A képre kattintva is tudsz választani

30 tanulható agyagvirág
30 tanulható agyagvirág

 

A tanfolyamon minden lépést megmutatok, minden munkafázisban a segítségedre vagyok. Nem lehet probléma olyan lépéseknél sem, amiről azt gondolod, nem menne, hiszen még soha nem csináltál hasonlót. Ne aggódj, eddig mindenki össze tudta rakni a saját cserepes vagy akár szálas virágát. Rövidebb-hosszabb idő alatt, vagy könnyedén illetve kevésbé simán, de sikerül mindenkinek. A végeredmény minden nehézségért kárpótol.
Itt tudsz válogatni: www.csodavirag.hu/tanfolyamok

Gyakran az igazi sikerélmény hazaérve éri a tanulókat. A család elismerése, rácsodálkozása még azokat is jó kedvre deríti, akik az én 10 éves gyakorlattal elkészített agyagvirágomhoz hasonlítják a sajátjukat, és kicsit elégedetlenek a saját teljesítményükkel.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Leave a Reply