Monstre tanfolyam

posted in: Blog | 0

 

Sokan keresnek meg vidékről, külföldről, hogy szívesen tanulnának tőlem agyagvirág készítést, de messze vagyok a lakóhelyüktől. Ilyenkor egyeztetjük a lehetőségeket.

Egy tanulóm felvetette, hogy két napra ideutazna Budapestre, keresne estére szállást, ha megoldható, hogy két napig tanuljon tőlem.

Így fordulhatott elő, hogy volt, aki egymás után két nap alatt két agyagvirágot készített a segítségemmel. Aztán volt olyan variáció is, hogy két nap alatt 3 virág elkészítését tanítottam meg. Igaz, éjszakába nyúlóan fejeztük be az első napot, de megérte.

Ezen felbuzdulva egy debreceni tanulóm kérésére 3 napig nyomtuk éjszakába nyúlóan, és 5 virágot készítettünk el.

Az 5 agyagvirág:
ornithogalum
húsvéti kaktusz
papucsorchidea
tillandsia
ciklámen

Ennek kapcsán az is kiderült, hogy a szomszéd egyetemi kollégiumban is lehet szobát bérelni, illetve a szomszéd utcában egy főiskola is van, ahol szintén adnak ki szobát. A célnak pont megfelel és közel van. De volt, aki panziót keresett vagy a rokonainál aludt kicsit messzebb.

Én is elutazhatnék vidékre, de sokkal több kelléket kellene vinnem súlyban és terjedelemben egy tanfolyamhoz, mint a hozzám érkező tanulónak. Egy tanuló miatt nem megyek házhoz, több lenne a költség, mint a bevétel. Aki azt szeretné, hogy házhoz menjek, attól azt kérem, hogy 8 ember várjon a helyszínen. Több kelléket nem tudok vinni, kevesebb főért meg nem utazom. Mivel se jogsim, se kocsim nincs, így más megoldással kell odautaznom és a kellékeket magammal cipelnem.

 

5-féle virág, amit 3 nap alatt el tudtunk készíteni

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Leave a Reply