Tanfolyam Szécsényben

posted in: Blog | 0

 

Több felkérést kaptam már, hogy különböző helyeken tartsak agyagvirág-készítő tanfolyamot.
Ilyenkor sajnálom, hogy nincs jogsim és persze kocsim se. A vonattal vagy távolsági busszal elérhető helyek így korlátozottak, de megvizsgálok minden kérést.

Megnézem, hogy a szükséges felszereléssel, ami elég súlyos és terjedelmes egymagamnak, milyen módon és mennyi idő alatt érem el a helyszínt.

A következő fontos kérdés, hogy ott, ahova hívnak, van-e elegendő hely több tanuló számára? Hányan kívánnak részt venni a tanfolyamon?

Egyedül szállítva a felszerelést, max 8 főnek az oktatásához tudom biztosítani a kellékeket.

Reggel a tanfolyam előtt max 3 órás utazást tudok belekalkulálni, és ugyanezt este hazafelé. A két utazás között a tanfolyam általában 7-8 óra időtartamú.

Minimum 6 fő jelentkezése esetén vállalom az utazást és a kihelyezett tanfolyam levezetését.

Így kértek fel, hogy Szécsényben tartsak tanfolyamot, ahol már többen várnak erre a lehetőségre.

Nagyon izgatott vagyok, ez nem mindennapi esemény, még nekem is bele kell jönni.
Tartottam már több tanfolyamot a CsodavirágMűhelyben, amiben lassan rutinos leszek. Itt helyben van a felszerelés.
Tartottam több kihelyezett tanfolyamot is Esztergomban.
Elvégeztem mindannyiszor az összepakolást, (bár ez nagyon stresszes, egyszer otthon felejtettem a drótokat, de találtunk megoldást a helyszínen), tudom, mikor kell kelni, indulni, hogy elérjem a távolsági buszt Esztergom felé, de Szécsény jóval távolabb van, és más az útvonal.

Remélem tényleg többen várnak erre az alkalomra, hogy megtanulhassák az agyagvirágok megformázásának módját. Talán lehet belőle több tanfolyam is, új virágokkal, régi és új tanulókkal. De ez még egyelőre nem téma az első alkalom előtt.

Ami biztos, hogy október utolsó szombatján Szécsényben várnak, és én mindent megteszek, hogy időben ott legyek, és teljes felszereléssel a tanulni vágyók rendelkezésére álljak. Várom már a találkozást az ott élő leendő tanulóimmal.

Ha még meggondolnád magad, van 1-2 szabad hely, jelentkezz!

 

szecseny

 

Mentés

Leave a Reply