ciklámen
Ciklámen

Magassága kb: 20-22 cm

A tanfolyam kezdési ideje: 10 óra

Elkészítési idő: kb 7-8 óra

A tanfolyam díja: 15000Ft

 

A tanfolyamon 5 szál virágot készítünk, 1 bimbót is formázunk mellé, valamint a jellegzetes leveleket is elkészítjük, színezzük. Ezeket együtt beleapplikáljuk egy kis cserépbe.
A virágok színét megválaszthatod, akár fehéret, pirosat vagy a rózsaszín különféle árnyalatait, illetve a hagyományos ciklámenszínben is készítheted saját virágodat.

Otthon, egyedül is könnyedén meg tudod majd ismételni, és akár több időt rászánva egy dúsabb, látványosabb kompozíciót is összeállíthatsz.

 

 

Az agyagvirág készítés időigényes tevékenység. Az alapanyag levegőn szárad, ennek az idejét javasolt betartani a vágyott eredmény érdekében.

Lelkes tanulóim gyakran megfeledkeznek a nagy munkában, hogy egyenek közben, -bevallom én is,- de ne maradj éhes, a magaddal hozott ennivalót közben elfogyaszthatod, erre biztosítok szünetet is igény szerint.

A munka befejezése a tanulók tempójától függ.  A tapasztalatom szerint aki lassabban halad, nem ügyetlenebb, hanem inkább precízebb a gyorsaknál.

Előképzettség nélkül is bárki kipróbálhatja, tanfolyamaimon 16 éven felüliekkel foglalkozom.

 

Következő tanfolyam:

ideje: 2018. xxx
helye: CsodavirágMűhely Budapest, Nagytétényi út

Jelentkezés telefonon a 0630/4911558-as számon.

 

Amennyiben nincs kitűzött időpont, vagy másik időpont felelne meg, van lehetőség a CsodavirágMűhelyben Budapesten egyedi oktatásra, akár hétköznap is. Ha szeretnéd megtanulni a virág készítését, kérlek hívj fel egy időpont-egyeztetésre.

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés