Megmutatom, hol tanulunk illetve hol készítem az agyagvirágokat.

A CsodavirágMűhely egy 6 személyre berendezett szoba. Az egyik asztalnál én dolgozom, készítem a tanulókkal együtt az agyagvirágot, közben minden lépést megmutatok. 5 tanulót tudok egyszerre oktatni.

 

Létrehoztam ezt a műhelyt azért, mert jogosítvány és autó hiányában ezt találtam megvalósíthatónak. Kéznél van minden, ami szükséges, viszont nehéz szállítani. Így nem az eszközök, kellékek összepakolásával, utazással töltök rengeteg időt. Hajnali ébredés, utazás helyett pihentebben tudom elkezdeni az egész napos oktatást, ahova várom szeretettel a hozzám érkezőket. Nekik nem kell mást hozni, mint az enni és innivalójukat egész napra.

Egyre több tanulóm érkezik igen nagy távolságról az ország minden részéből. Sőt, két tanulóm határon túlról is eljött a CsodaviráMűhelybe agyagvirágot készíteni. itt gyűjtöm azokat a helységneveket, ahonnan a tanulóim érkeztek:

http://csillaart.blogspot.hu/2017/01/aaaa-az-messze-vanvagy-megsem.html

Van azonban arra is mód, hogy én utazzak el távolabbi helyszínekre teljes felszereléssel, amennyiben meghívást kapok.

Egy napos tanfolyam előtt kb 80 km-es távolságot tudok megtenni távolsági busszal vagy vonattal a szükséges eszközök szállításával.

Távolabbi helyszínre csak úgy tudok elutazni, ha a tanfolyam előtt egy éjszakát ott töltök, ezért a meghíváshoz kérek egy szálláslehetőséget is.

Kérem a tanfolyam helyszínének biztosítását, ahol mindenki számára jut egy asztal székkel.

Minimum 6 felnőtt jelentkező esetén utazom a helyszínre, viszont 8 fő a maximum, akivel egyszerre foglalkozni tudok, illetve a szükséges eszközöket, kellékeket biztosítani és szállítani tudom.

Nagy érdeklődés esetén szombaton és vasárnap is tarthatok egy alkalmanként 6-8 fős tanfolyamot, ezt a helyi szervezővel időben megbeszéljük.

 

Kihelyezett tanfolyam Szécsényben meghívásra a helyi Művelődési Központban 2016-ban:

 

Tanfolyam Szécsényben1

 

Mentés