Megmutatom, hol tanulunk illetve hol készítem az agyagvirágokat.

A CsodavirágMűhely egy 6 asztallal berendezett szoba. Az egyik asztalnál én dolgozom, itt készítem a tanulókkal együtt az agyagvirágot, közben minden lépést megmutatok. 5 tanulót tudok egyszerre oktatni.

 

Létrehoztam ezt a műhelyt azért, mert jogosítvány és autó hiányában ezt találtam megvalósíthatónak. Kéznél van minden, ami szükséges, viszont nehéz szállítani. Így nem az eszközök, kellékek összepakolásával, utazással töltök rengeteg időt. Hajnali ébredés, utazás helyett pihentebben tudom elkezdeni az egész napos oktatást a műhelyemben, ahova várom szeretettel a hozzám érkező felnőtt tanulni vágyókat. Nekik nem kell mást hozni, mint az enni és innivalójukat egész napra.

Egyre több tanulóm érkezik igen nagy távolságról az ország minden részéből. Sőt, két tanulóm határon túlról is eljött a CsodaviráMűhelybe agyagvirágot készíteni. itt gyűjtöm azokat a helységneveket, ahonnan a tanulóim érkeztek:

http://csillaart.blogspot.hu/2017/01/aaaa-az-messze-vanvagy-megsem.html

 

Ha azt szeretnéd, hogy én utazzak Hozzád, erre is van mód.

Amennyiben meghívást kapok, hogy én utazzak el távolabbi helyszínekre teljes felszereléssel, kérlek az alábbiakat vedd figyelembe:

  • Egy egynapos tanfolyam előtt kb 80 km-es távolságot tudok megtenni távolsági busszal vagy vonattal a szükséges eszközök szállításával az adott napon. Ennél távolabbi helyszínre csak úgy tudok elutazni, ha a tanfolyam előtt egy éjszakát ott töltök, illetve szükség szerint a tanfolyam után is, ezért a meghíváshoz kérek egy szálláslehetőséget is.
  • Kérem a tanfolyam helyszínének biztosítását, ahol mindenki számára jut egy asztal székkel.
  • 8 fő a maximum, akivel egyszerre foglalkozni tudok, illetve a szükséges eszközöket, kellékeket biztosítani és szállítani tudom. Nagy érdeklődés esetén szombaton és vasárnap is tarthatok egy alkalmanként 6-8 fős tanfolyamot, ezt a helyi szervezővel időben megbeszéljük.
  • Minimum 6 felnőtt jelentkező esetén saját költségemen utazom a helyszínre, ennél kevesebb főnél kérem az utazási költségtérítést.

Kérlek, ha meghívsz, számolj ezek költségével, mint kiszállási díjjal.

 

 

Kihelyezett tanfolyam Szécsényben meghívásra a helyi Művelődési Központban 2016-ban…

 

Tanfolyam Szécsényben1

 

…és 2017-ben egy fodrászatban

 

délután már kint sötét volt...

 

Kihelyezett tanfolyam Üllésen meghívásra a helyi Művelődési Központban 2018-ban…

 

Kihelyezetttanfolyam Üllésen

 

Vendégoktatás Violet and the botanist műhelyében 2018. áprilisban 1

 

Vendégoktatás Violet and the botanist műhelyében 1

 

Vendégoktatás Violet and the botanist műhelyében 2018. áprilisban 2

 

Vendégoktatás Violet and the botanist műhelyében 2

 

 

Mentés